15 d’abril del 2011

SEGUIMENT DE LA BARCELONA WORLD RACE

Núria Riera
Professora d' Educació Física.


  
Els alumnes de 3r B han estat fent el seguiment de la Barcelona World Race, la volta al mon a vela a dos i sense escales


Des de la sortida que va tenir lloc el 31 de decenbre del 2010 hem fet varies activitats en les assignatures d’Educació física i Socials.


Cada setmana es col•laven les embarcacions en la posició correcta en el planisferi penjat a l’aula, que Angelita, Joel, Desireé i Nadia varen dibuixar i pintar.


Hem estat treballant la pagina web de la regata, consultant els vídeos penjats, les situacions dels vaixells en el tracking i les fitxes i documents de la zona jove. Fins i tot algun alumne ha participat en el joc virtual de la regata.


Des de Socials s’ha treballat amb el documental “Atrapados en el hielo” de l’expedició de Shackelton, a l’Antartida i han comprovat la duresa de la situació i com van sobreviure al gel i a la situació extrema quelcom paral.lela a la situació que han viscut el regatistes que han participat en aquesta volta al mon.


El dia 3 de març els alumnes van participar en una video conferència amb dos vaixells catalans: GAES i FORUM MARITIM CATALÀ fent unes preguntes relacionades amb la seva aventura, al finalitzar l’organització de la regata, la Fundació per la navegació oceànica ens va obsequiar amb un buff de la regata.



Finalment després de 93 dies 22h i 20 minuts l’embarcació francesa Virbac Paprec 3 va creuar la línea d’arribada batin el record de milles recorregudes en 24 hores amb 506,33. La primera embarcació catalana Estrella Dam va fer la volta al mon amb 98 dies 20 h. i 45 minuts tot i havent parat a Noca Zelanda per reparar varies coses trencades.

A dia d’avui encara hi ha embarcacions que no han acabat con el, BOSS, FORUM MARITIM CATALÀ, WE ARE WATER I CENTRAL LECHERA



El guanyador, Virbac Paprec 3
Classificació general
  • 1r Virbac Paprec 3
  • 2n Mapfre
  • 3r Renault Z.E
  • 4r Estrella Dam
  • 5é Neutrogena
  • 6é Gaes








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada