15 d’abril del 2011

LA IL.LUSIÓ DE FER TEATRE

Antonio Carrasco
Pare de 1r d' ESO

A la fi arrenca el teatre! Després de dipositar moltes ganes i esforços i gràcies a la col·laboració de Pla d'entorn, hem aconseguit engegar aquest nou projecte des de l´AMPA del nostre institut.


Dimarts 16 de març, va tindre lloc el “GRAN CÀSTING”, amb un èxit absolut de participació. Els candidats esperaven neguitosos el moment de enfrontar-se amb el jurat i...tots el van passar! Tenim un insti ple d'artistes!

La directora del taller, l´Arantxa García, va tenir molta feina per escollir els papers del joves ja que tots van emprendre la segona sessió fent una fantàstica lectura de l'obra. Quin gust de veure aquest jovent gaudint de "Shea..."!
La implicació per part dels adults en aquest projecte és molt profitosa i enriquidora per tothom. Hi participen mares, pares, ex-professors, ex-alumnes, l´AMPA del CEIP Catalunya, l'associació ALFA COSTURA, l'aportació de materials per part d'empreses privades, etc.Tot plegat ja hi han implicades treballant directament, vint-i-cinc persones, i encara anem rebent més sol·licituds.

Des de l´AMPA agraïm sincerament les facilitats que ens brinden des de la direcció del centre, cedint-nos els espais que demanem tant pels assajos com per emmagatzemar materials.
MOLTA MERDA!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada