15 d’abril del 2011

ESPORT ESCOLAR A L’ INSTITUT

Nuria Riera
Professora d' Educació Física.  




Trobada KIES del Barcelonès Nord

La Trobada Kies 2011 aquest any s’ha cel.lebrat al pavelló “La Colina”, que amb la participació de set instituts amb vint equips ha estat un gran èxit.

Enguany del nostre institut hi hem participat amb un equip de infantils (2n d’eso) i tres equips de cadets (3r i 4rt d’eso).

  • Categoria Infantil
El campió de la categoria infantil és el IES Manuel Vázquez Montalbán, després de guanyar a la final al Blancafort B per 2-1. Tercer classificat va quedar el Llauna A, al guanyar la final de consolació al Llauna B per 3-2.
Al guanyar la final de la seva categoria l’equip de infantils de l’institut es va classificar per a jugar la final de Catalunya del 13 d’abril al pavelló de la Marbella (Barcelona). EL NOSTRE EQUIP TAMBÉ VA GUANYAR LA FINAL DE CATALUNYA I EL PREMI A LA MILLOR JUGADORA VA SER PER A  LA NEREA DUQUE.  
  • Categoria Cadet
El campió de la categoria cadet és el Llauna 1, després de guanyar a la final al Llauna 2 per 2-0. Tercer classificat va quedar el Pompeu 2, al guanyar la final de consolació al Ventura 3 per 0-1.

Equip infantil amb la copa. 
 
   Lliga escolar de Tennis Taula

  
Els alumnes, Carlos Monge,Joan Castillo, Oscar Chicharro i Miquel Escider que participen en l’activitat de tennis taula extraescolar competeixen en la lliga Escolar entre instituts de Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià, organitzada pel Club TT de Badalona i el Consell del Barcelonès Nord.

A hores d’ara l’equip de l’ institut a falta de tres jornades està classificat en 2ª posició




VI Torneig Esportiu Sant Jordi

En aquest 2n trimestre, en l’ institut hem organitzat el Torneig Sant Jordi amb les modalitats esportives de futbol sala, basquet 3X3 i Tenis Taula. La participació ha estat molt nombrosa amb 9 equips en el futbol , amb 8 equips en el basquet i el amb 28 participants en tennis taula.

Els guanyadors de cada modalitat rebran un tiquet regal de 30 € per a la botiga d’esports TEAM RUNNER, premi que lliura l’Associació Esportiva de l’ institut


Campionat extraescolar de salt d' alçada
Els alumnes de 3r d' ESO van participar en el campionat de salt d'alçada. Aquesta era una activitat extraescolar totalment voluntaria. Clasificació final:
1r. Joel Tienza amb un salt de 1,40m.
2n. Antonio Rentero amb un salt de 1,30m.
3r. Samara Cortés amb un salt de 1,20m.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada