15 d’abril del 2011

PROVA CANGUR 2011

Teresa Aragall 
Departament de Matemàtiques

La Prova Cangur és un activitat impulsada per la societat internacional Le Kangourou sans Frontières, de la qual és membre la Societat Catalana de Matemàtiques que, per aquesta raó, és l'entitat titular del Cangur en llengua catalana.


El nostre centre ja fa molts anys que hi paticipa. Està organitzada en 4 nivells: nivell 1 per a l’alumnat de 3r d’ESO, nivell 2 per a l’alumnat de 2n d'ESO, nivell 3 per a l’  alumnat de 1r de batxillerat i nivell 4 per a l’alumnat de 2n de batxillerat. L’edició d’aquest any va tenir lloc el 18 de març i la nostra seu va ser a la Universitat Pompeu Fabra.
Enguany hi varen participar 6 alumnes de nivell 1, 6 alumnes de nivell 2, 4 alumnes de nivell 3 i 1 de nivell 4.

Des del departament de matemàtiques volem felicitar a tots els participants, però en especial a EDGAR VICO  de 1r de batxillerat; el seu resultat ha estat sensacional!. Ha quedat entre els 3% millors; de 3901 participants ell està en el lloc 117. Molt bé Edgar!. També volem destacar les posicions obtingudes per RICARD FIGUEROLA de 1r de batxillerat (entre els 8% millors de nivell 3; posició 317 de 3901 participants) i per JOEL ACEDO de 4t d’ESO (entre els 8% millors de nivell 2; posició 479 de 5991 participants).

L’any vinent hi tornarem. Espero que força gent s’animi a concursar-hi.
Si voleu saber com són les proves (preguntes i solucions) ho trobareu a la pàgina web.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada