19 de desembre del 2013

EL CUB DELS DELEGATS/DES

José Luis Gonzalvo
Coordinador de delegats i delegades

Segurament heu vist pel passadís un cub penjat del sostre i els vostres delegats i delegades us hauran presentat un de mida reduïda.


Vol ser una forma original de tenir recollides les aportacions fetes pels delegats i delegades dels diferents centres de secundaria de Sant Adrià. Va ser a la darrera trobada , el curs passat, on es va decidir el format que hauria de tenir i el contingut concret de la guia del delegat/da.

Hem necessitat tres trobades per posar-nos d’acord i definir quines són les característiques d’un delegat/da, quines són les seves funcions, quins els seus deures i els seus drets. La primera trobada va ser al casal de Cultura en desembre del 2010, la segona a la biblioteca Font de la Mina i el curs passat al centre Polidor. D’aquest treball el que jo destacaria és que els mateixos alumnes són els que han expressat i concretat les seves tasques i també dificultats.

Per celebrar el treball ,el proper mes de febrer , farem una trobada – festa on ens reunirem els delegats/des actuals i els de cursos anteriors del IES Fòrum, Escola Sant Gabriel i IES Vázquez Montalbán.

Ara només queda el ser capaços , aprofitant la figura dels delegats i delegades ,de tirar endavant el protagonisme dels alumnes per fer que l’institut sigui cada cop més de tots. Evidentment en aquest repte hem de jugar tots ; alumnes i profes. Cadascú ha de trobar el seu paper ; els alumnes assumint responsabilitats i els profes acompanyant i confiant en les capacitats dels nostres alumnes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada