19 de desembre del 2013

AGRAÏMENT D'ANTONIO CARRASCO

Antonio Carrasco
Pare d'alumne de 4t
Coordinador del grup de teatre "La Farándula del Montalbán"

Bon dia,

A tots aquells amb els que d´alguna forma he treballat aquest darrers anys, us vull agraïr molt sincerament el vostre recolzament.

Ara fa tres anys, vam començar un nou projecte educatiu sota el nom "La Farándula del Montalbán". Per a mi, han estat uns anys plenament enriquidors, us ho puc assegurar. El contacte directe amb l´alumnat, professors i pares del IES MVM, amb els veïns i entitats i institucions, no m´ha donat més que satisfaccions i aprenentatges; a més de constatar el fet primigeni de la meva idea de què, només amb el impuls de voler fer les coses es pot arribar molt lluny.

Quan repasso la llista d´espectacles duts a terme, no em puc sentir altre cosa que orgullós de com ha anat.
"Molt soroll per a no res", "Una nit al antic psiquiàtric", "La ratera", "Malsón abans de Nadal", "Deixa´m la teva pell, Plà de Besòs 1936-1939", "Nit de tenebres", "IES MVM Mitjaval, gimcama lingüística", "El enfermo imaginario" i "Els figurants", mai ho haguéssim dit l´Asun Belmonte i jo mateix en el moment de proposar a l´AMPA del nostre institut aquesta activitat.


Sense cap mena de dubte aquesta tasca no hauria estat possible sense l´Arantxa Garcia Cardona, companya durant aquest anys i "Alma mater" de la direcció dels espectacles.

Enguany, per motius profesionals, restaré allunyat de les tasques que fins ara he desenvolupat en quan a la coordinació del projecte i no sense pena! El fet d'haver posat en marxa el grup d´adults de "La Farándula" ha facilitat el relleu necessari per continuar endavant, així en Sergi Pérez i na Mª Carmen Mesas junt amb la mateixa Arantxa, seran qui agafin les regnes d´aquesta aventura i pels que us demano mantingueu aquest clima d´entusiasme col·laborador que heu tingut amb mi i que tant us agraeixo.

Haig de fer esment especial en el meu agraïment a la Regiduria d´Educació i la de Cultura i Juventut del nostre ajuntament, a l´Ateneu Adrianenc, al nostre AMPA, a en Roger Hoyos i en Toni Cabrera com a directors del centre, al personal docent i no docent que ens ha aguantat i aguantarà durant els assajos, a Antonio Velasco i a en Ramón de l´Ateneu (que sempre ens ho facilita tot entre bambolines), així com un llarg etc d´actors, actrius i col·laboradors de la nostra "Farándula del Montalbán".
Sé que tot plegat sona com un adéu, però es tracta d´un ...fins aviat!

Moltes gràcies a tots i totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada