21 de desembre del 2009

LA CONFERÈNCIA DE COPENHAGEN

Álvaro Pérez Gómez. 2n Batxillerat



Aprofitant l’esdeveniment tan important que s’aproxima (conferència sobre el canvi climàtic), que tindrà lloc a a la ciutat de Copenhagen, s’hauria de promoure la informació sobre la qual tractarà aquesta conferència i la necessitat d’informar de la importància que presenta el canvi climàtic de cara al futur.

La intenció de la conferència és la de conscienciar els ciutadans de tot el món i recordar-los que el canvi climàtic i la desertització interactuen en diversos nivells i que són dues manifestacions d'un problema veritablement amenaçant.

Les emissions de gasos d'efecte hivernacle provocades per l'home estan fent que augmenti la temperatura del planeta. Per exemple, a les terres àrides hi haurà canvis de les condicions meteorològiques, les quals provocaran la desertització, la sequera i la inseguretat alimentícia.

L'escalfament global generarà un augment en la incidència de fenòmens meteorològics extrems, com les sequeres i les pluges intenses, cosa que tindrà greus conseqüències en els sòls que de per si ja estan dèbils.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada