21 de desembre del 2009

EDITORIAL NÚM 10

Per Roger Hoyos. Director

Encetem amb aquest número 10 una nova etapa de la nostra revista. Aprofitem els recursos que ens ofereix internet i passem a l'edició digital. Fins ara fèiem una edició en paper i "penjàvem" al web del centre la seva imatge en document "pdf". De moment fem només un canvi de format, abandonem el paper i passem a una única versió a internet. Aquest canvi és possible, en part, perquè la pràctica totalitat de les famílies ja disposa d'ordinador i de connexió a internet amb banda ampla. Els avantatges són múltiples i van des dels mediambientals (reducció del consum de paper, de tinta i d'energia) als d'accessibilitat ja que la revista podrà ser consultada per totes les persones que ho desitgin de forma més ràpida i còmoda en qualsevol moment i des de qualsevol lloc amb connexió a internet i als d'interactivitat ja que ara, els/les lectors/es podran fer comentaris als articles.

En definitiva, arribem a més persones, a tot color, amb continguts multimèdia, amb interactivitat i estalviant recursos.

Estic segur que acollireu positivament aquesta novetat i us animo a tots/es (alumnat, personal del centre i famílies) a continuar participant en el nostre Biscuter.

Per llegir els articles, seleccioneu-los a l'ÍNDEX que apareix a la dreta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada