29 de juny del 2018

SORTIDA DE DELEGATS I SUBDELEGATS

Maite Sabaté
Professora de Llengua catalana i literatura

https://photos.app.goo.gl/n8B6QQ7maEBq8nHA6Un matí molt entretingut i participatiu on els alumnes s'han relacionat amb altres alumnes d'altres centres de la ciutat, han reflexionat i han valorat la seva tasca com a delegats i han fet nous amics.

Després de la benvinguda de l'alcalde, hem assistit a una taula rodona amb una jugadora del bàsquet femení Sant Adrià, que tot i jugar a la màxima categoria, compagina l'esport i els estudis universitaris, i dos voluntaris de l'ONG Open Arms que ens han explicat vivències i ens han fet pensar que entre tots podem lluitar per les desigualtats i intentar que tothom tingui dret a viure i intentar ser feliç sense fer mal a ningú.

En la segona part de la sessió, s'han realitzat diferents dinàmiques de grup que han permès la interrelació entre alumnes de diferents centres, s'han compartit vivències, s'ha corroborat que tothom té maneres diferents de veure la vida i que ningú està equivocat. El més important és que hem de saber escoltar, ser empàtics, valorar qui som i la tasca que fem. Sols així podrem ser un bon equip, construir un bon clima a l'aula i col·laborar a fer una mica millor el món en què vivim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada