29 de juny del 2018

INTERNET SEGURA. DE TU A TU

Roger Hoyos
Coordinador de 4t ESO

Quina és la millor manera perquè els joves puguin prevenir riscos navegant per internet o utilitzant les xarxes socials?. Aquesta és la pregunta que es van fer els Mossos d'Esquadra. La resposta la van trobar preguntant als mateixos joves: que ens ho expliqui un amic.

Aquest va ser el punt de partida del projecte "Internet segura. De tu a tu" i ha consistit en una formació per part dels Mossos a un grup d'alumnes de 3r que, un cop han passat a 4t, la transmeten als seus companys de 1r i 2n.

Per part del MVM han participat en aquest projecte: Gisela Fernández, Dídac Serrano, Dayana Burgos, Alex Suánez, Carmen Marta Martínez i Marina Iruela.

Divendres 8 de juny van rebre el diploma de reconeixement de mans de la directora de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya Sra. Montserrat Royes Vila. Prèviament, els alumnes van participar en un seguit d'actes interessants: demostració de la brigada canina, visita al museu dels Mossos, mostra de les brigades ARRO i Trànsit i participació en un simulacre d'actuació en un cas d'homicidi.

Tot seguit, clicant la imatge, podeu veure més fotos de la jornada:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada