28 de juny del 2019

CONTES ARRELARREU A RÀDIO LA MINA

Lia Torrico i Dansh Ali
Alumnes de 3r d'ESO

El passat 27 de febrer vam anar a Ràdio La Mina per explicar el projecte que estem fent des de l’Aula d’Acollida de l’Institut MVM.

Amb la col·laboració d’Òmnium Cultural, estem dins el projecte Contes Arrelarreu i vam anar a explicar-ho a la ràdio de la nostra ciutat.

Vam parlar quasi 30 minuts en directe, vam fer una tertúlia de 5 persones: la locutora Núria Arnau, la representant d’Òmnium Marta Valls, la tutora de l’aula d’acollida Maite Sabaté i nosaltres com a alumnes: la Lia i el Danish.

Vam explicar què estem fent i amb quina finalitat. Els alumnes de l’Aula d’Acollida hem buscat contes dels nostres països i els hem traduït al català. Després els adaptarem per explicar-los als nens i, finalment, anirem a les escoles de primària (Catalunya i Pompeu Fabra) i si podem, a la Biblioteca Municipal a explicar els contes.

Estàvem molt nerviosos abans d’anar a la ràdio perquè ens feia vergonya parlar en directe, però un cop allí se’ns ha passat el temps volant, ens ho hem passat molt bé i ens han felicitat per com de bé parlem el català.

Ara sols falta preparar bé els contes, assajar-los i anar a llegir-los i interpretar-los a les escoles i també a la ràdio perquè ens han convidat a tornar-hi. Però aquest cop hi anirem tots els alumnes de l’Aula d’Acollida. Volem que tots els nostres companys s’ho passin tan bé com nosaltres i se sentin locutors per un dia com nosaltres ens hem sentit avui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada