30 de juny del 2016

GRÀCIES PER TOT

Cheluis Gonzalvo
Mestre

No voldria marxar sense agrair-vos a tots i totes tot el que m'heu aportat en el meu pas o camí per l'institut MVM.

Han estat nou anys molt bons i feliços en molts sentits.

Per una part el compartir amb molts de vosaltres, companys , pares i mares; les ganes de construir un centre competent pels adolescents i joves de Sant Adrià, amb tota la diversitat d'alumnat que podem trobar.

El defensar i lluitar, en el dia a dia, per una escola pública en un municipi on la competència és molt gran. Gaudir de l'ambient de serenitat i alegria del claustre que ajuda a afrontar les dificultats que moltes vegades l'administració no és capaç de encarar per culpa dels protocols i manca d'interès.

Per la creativitat a l'hora de plantejar projectes, partint sempre de les necessitats dels alumnes i del centre; encara que això suposa hores de reunions, coordinacions i gastar energies.

La confiança que des de el primer dia vareu dipositar amb mi per portar endavant diferents tasques en el centre. Si el resultat de les mateixes no ha estat molt alt ; sí el goig de poder compartir-les amb alguns de vosaltres; ja siguin pares, mares, alumnes i companys.

I res més. Assegurar-vos que us tindré en un lloc preferent de la llista de centres on he treballat com a mestre i profe. I també tindreu un lloc en el meu cor.

Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada