30 de juny del 2016

FÈLICITATIONS À TOUS ET BONNES VACANCES!!!

Joana Fuentes
Professora de Francès
El ministeri francès de l’educació Nacional i de l’ensenyament superior proposen una amplia gama de certificacions en francès llengua estrangera (diplomes i tests) per validar les competències en francès, des dels primers aprenentatges fins als nivells més avançats.

L’oferta està adaptada a tots els públics i edats. Està harmonitzada sobre l’escala dels sis nivells del Marc europeu comú de referència per les llengües. Els diplomes (DELF i DALF) són independents i ratifiquen el domini de les quatre competències lingüístiques. No caduquen, no tenen una durada limitada.

Estan validats per un equip d'experts en avaluació, aquestes certificacions estan reconegudes internacionalment i s’utilitzen freqüentment pels ministeris estrangers encarregats de l’educació. Es poden realitzar en més de 1000 centres d’examen repartits en 164 països. DELF scolaire - Diplôme d'études en langue française Public : adolescents dans l'enseignement scolaire . Aquest diploma està adreçat especialment als alumnes d'institut que vulguin validar els seus coneixements i es beneficia d'una tarifa especial, diferent i més econòmica.

El 100% dels alumnes de l'assignatura de Francès, s'han presentat al DELF (més de 2000 candidats). obtenint unes qualificacions que van des d'el 8,8/10 la més baixa, fins el 9,5/10 la més alta. N'estem orgullosos i contents per aquests resultats i aprofitem el benentès per animar d'altres alumnes en properes convocatòries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada