18 de març del 2013

PER CARNAVAL...TOTHOM VAL

José Luis Gonzalvo
Coordinador d’activitats

Un cop més hem celebrat a l’ institut la festa de Carnestoltes. Aquest any , una mica més avançat, el divendres 8 de febrer .

Igual que el curs passat es van fer dues modalitats: concurs de disfresses; on es van presentar 14 participacions per una sola categoria, entre comparses i individuals; sent un total d’uns 45 alumnes que optaven als premis .

A part hi havia alumnes disfressats que no es van inscriure al concurs però si que van aportar alegria i color al gimnàs i als passadissos del centre.

A l’apartat d’actuacions , aquest any va ser més fluixa en quantitat però no en la qualitat com va ser la participació de Mónica Pérez i Julia Rodriguez.

 

Els guanyadors del concurs de disfresses van ser.

1r premi per Ricard, Sergi i Alex de 1r d’ESO amb la disfressa : El reciclatge.

2n premi per Alejandro Gonzàlez de SMIX amb la disfressa de Buckethead.

3r premi per Alex i Mario de Batxillerat amb la disfressa Duff beer.

I en 4rt lloc Joana, Paula i Dani de Batxillerat disfressats de Mario, Luigi i la princesa.

El jurat , format per profes, alumnes i mares de l’Ampa del centre, no ho va tenir gens fàcil ja que el nivell d’originalitat i creativitat era bastant elevat.

Els premis , com en anys anteriors, van consistir en vals de regal pels guanyadors individuals i en metàl·lic per les comparses. I aportats per l’associació de mares i pares del nostre institut. Aprofitem l’ocasió per agrair la seva col·laboració en les diferents activitats del centre i en aquesta de forma especial.

La festa va estar aprovada i dissenyada des del consell de delegats del nostre centre. I per finalitzar ,només recordar que aquestes festes són moments positius i divertits gràcies a la col·laboració de tots: els delegats i delegades ,els de quart amb el bar i la neteja, els companys de l’equip de so,els participants al concurs , els companys amb les seves actuacions, el jurat, els espectadors respectuosos, els que no embruten , els que decoren el gimnàs, els presentadors de la festa,, ..... és per això que diem que per Carnaval ...tothom val.

Aqui podreu veure el material fotogràfic on es recull l’ambient i la festa d’aquest dia.
Carnestoltes 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada