3 de juny del 2010

2ª MOSTRA DE TREBALLS DE RECERCA DE SANT ADRIÀ

Montse Egido
Professora de Biologia

El passat 7 d’abril es va celebrar, a la biblioteca Font de la Mina, la segona mostra de treballs de recerca de l’alumnat de 2n de Batxillerat del municipi de Sant Adrià de Besòs.

L’acte, promogut pel Centre de Recursos Pedagògics, va ser inaugurat amb les intervencions dels senyors Gregorio Belmonte(Regidor d’Educació) i Andreu Tomeu (Director de zona Educativa).

A la mostra d’enguany s’hi van presentar vuit treballs, dels quals dos van correspondre al nostre Centre.

Els treballs de recerca seleccionats per representar el  M.V.M. van ser el de Daniel Garcia i Estefania Giménez així com el de Nerea Barranco i Stefanny Villanueva.

El d’en Dani i l’Estefania té com a títol: “Investiguem immersos en la microbiologia”. Basant-se en la seva estada al departament de microbiologia de la U.A.B., en Dani va investigar el creixement bacterià en medis contaminats per diferents petrolis, mentre que l’Estefania va fer la recerca sobre com es poden incorporar nous gens en bacteris utilitzant tècniques d’enginyeria genètica.

L’Estefanny i la Nerea van fer un treball de psicologia evolutiva on estudiaven el desenvolupament de l’infant de 0 a 6 anys. La seva investigació està basada en les activitats d’ensenyament i aprenentatge observades a l’escola bressol Sol Solet, així com al parvulari de l’escola Catalunya.
L’acte obert a tot el públic es va cloure amb un refrigeri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada