28 de juny del 2011

V CONCURS “IDEES DE NEGOCI A LES ESCOLES”

Miguel Ángel Baeza
Professor de Cicles Formatius

El passat 27 de maig a les 12 h vam assistir al lliurament de premis del V Concurs "Idees de Negoci a les escoles" a la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Adrià. Aquest concurs va dirigit a l’alumnat de 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius dels centres educatius del nostre municipi. El concurs premia la creativitat dels joves i el seu esperit emprenedor.

L'acte va comptar amb el jove emprenedor Pau Garcia Milà, cofundador de l’empresa eyeOs, que va oferir una conferència molt amena als assistents. En Pau ens va contar la seva experiència com emprenedor i com va necessitar més de 10 projectes fins arribar al seu èxit amb l’eyeOs. "Ser emprenedor és una actitud, la perseverança és molt important", va afirmar Pau Garcia durant la seva xerrada.

En aquesta edició han participat 86 propostes de negoci i 133 alumnes de 4 centres educatius: el col•legi San Gabriel, l’Escola Túrbula, l’ Institut Fòrum i el nostre Institut Manuel Vázquez Montalbán. Aquestes propostes es poden aplicar en diversos àmbits socials, ja sigui l'entorn web, la restauració o la moda. L’Institut Manuel Vázquez Montalbán va aportar 8 projectes (4 de Cicles Formatius) amb la participació de 18 alumnes (9 de Cicles Formatius). Un d’aquests projectes, Easycom SL de l’alumne Ramón Expósito de Cicles Formatius, va aconseguir el PRIMER PREMI amb 600 € a la idea més sostenible i solidària.
Enhorabona a Ramon i a tots els participants!




"Aunque yo  estaba satisfecho y orgulloso de mi proyecto, no pensaba ganar el premio.  Recuerdo la sensación emoción (una subida de adrenalina) y satisfacción por el trabajo bien hecho. "
 

"Creo que este concurso es muy positivo. El premio consigue que la gente se anime a presentarse y ayuda a generar y difundir las buenas ideas de los estudiantes."
 

"Me gustaría invertir el premio en este proyecto (ya he dicho que confío en él y me parece viable) y, quién sabe, quizás pueda dedicarme a ello profesionalmente."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada