28 de juny del 2011

ELS CARRERS DE SANT ADRIÀ

Paula Davila
Professora de Ciències Socials


Per celebrar el Dia de la Dona Treballadora, alguns alumnes de 1r ESO van fer un treball  voluntari sobre els carrers de Sant Adrià que porten  nom de dones il·lustres. Aquesta informació es va convertir en una atractiu espai  web gràcies al  Sergi Nos, un alumne de 4t ESO que estava fent pràctiques d'informàtica al Punt  Òmnia de la Mina.

El Punt Òmnia, gestionat per GRUPO UNIÓN funciona des de 1999 i té com a principal objectiu difondre les noves tecnologies i procurar que la població tingui accés gratuït a aquestes eines. Per continuar treballant en aquesta direcció,  dos dels seus membres, en David i el Quim, van pensar en associar la informació sobre els carres amb uns codis QR.


També donem les gràcies al Manuel Vicente del Centre de Recursos de Sant Adrià,  ell ens va  deixar material i ens va parlar de  les feines que ja s'havien fet sobre els carrers del municipi.






Si voleu saber quins carrers creuen la plaça Frida Khalo o què va fer Rosa Sensat,  consulteu la pàgina web.  Ara és oberta a tothom i qui vulgui pot adjuntar informació sobre qualsevol dels carrers de Sant Adrià.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada