28 de juny del 2011

SALUT I ESCOLA

Carmen Andújar
Professora d'Educació Visual i Plàstica

Aquest any tal com van fer l’any passat els alumnes de d’optativa de “Visual i Plàstica”, de quart de l´ESO han participat en el projecte  “Salut i Escola”. Aquest any han treballat en l’elaboració d’un cartell sobre el tema “Les Drogues i els Joves”.  Primer es van informar  visualitzant diferents cartells que es trobaven en Internet. Havien de tocar aquest tema des d’un punt de vista esperançador, es per això que quasi tots feien la dualitat: “Tu decidiexes, o el camí de la droga amb tots els efectes que provoca, o un altre, com podia ésser, l’esport amb tot lo bo que té”.
La veritat és que em sento molt satisfeta amb el treball i els resultats de tots els cartells. Penso, que concursos com aquests són positius i engrescadors pels alumnes i a la vegada representen una reflexió davant els problemes amb que es troba el jovent.

L’acte de presentació dels treballs – a l’ajuntament de Sant Adrià- dels nostres alumnes i dels de els altres tres centres participants ,- Túrbula, Amor de Déu i Sant Gabriel- ha estat molt emotiu. L’alumne guanyador de cada centre es va portar de premi un ordenador personal. En el nostre institut el guanyador ha estat el Kilian Morales, al que felicitem molt efusivament, i des d’aquí agraeixo molt la participació de tota la resta d’alumnes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada