28 de juny del 2011

DEBAT ELECTORAL A L' INSTITUT


 Elvira Fernández
Professora de Ciéncies Socials


El passat 22 de maig es van celebrar a tot l’Estat eleccions  locals, i en algunes comunitats eleccions autonòmiques.  Com ja vam fer fa quatre anys, vam convidar tots els/les caps de llista a presentar al nostre alumnat de 4rt d’ESO i de 1r i 2n de Batxillerat els seus programes electorals, i a debatre els temes que més ens preocupen: crisi econòmica, retallades en educació i sanitat, despesa social, immigració, ...
El Dep. de Ciències Socials valora molt positivament aquesta activitat, agraeix als polítics la seva participació,  la claredat amb què vam presentar els programes i la generositat en respondre les múltiples preguntes de l’alumnat. 
El primer trimestre, amb motiu de les eleccions autonòmiques,  van desenvolupar el projecte Aprenem a votar, amb una valoració final també molt positiva.  Poc a poc anem consolidant activitats que segur que ajuden a formar uns ciutadans i ciutadanes més informats i més crítics.
El proper curs hi haurà eleccions generals, ja estem treballant en la possibilitat de tornar a fer a 4rt d’ESO el projecte Aprenem a votar. Confiem que les retallades econòmiques no ens impedeixin fer-ho, no és un projecte barat! Confiem en el suport de les administracions educatives.



Podeu llegir les notícies que es van publicar a  ÁREA BESÒS i EL PUNT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada