AULA D'ACOLLIDA
USEE
Per celebrar la festa de la Castanyada, alguns alumnes de l’USEE i de l’Aula d’acollida amb els respectius professors i professores vam fer panellets.
USEE
Per celebrar la festa de la Castanyada, alguns alumnes de l’USEE i de l’Aula d’acollida amb els respectius professors i professores vam fer panellets.
Dies abans, vam treballar i estudiar el nom dels ingredients; posteriorment, vam ocupar l’aula de l’USEE per elaborar els famosos panellets catalans.
A la cuina, ens vam rentar les mans, després vam potinejar els productes, els vam olorar, assaborir, barrejar, etc... fins que vam aconseguir fer les pilotetes típiques de massapà, barreja d’ametlla, sucre, ou, etc...; en acabat, ens vam fer fotos per recordar l’esdeveniment. Al migdia, la Mari –talment com va fer l’Homo Erectus en el seu moment- hi va donar el toc final al forn de casa seva.
A la tarda i l’endemà, vam poder tastar la delícia que havíem creat; fins i tot, alumnes que no pertanyien ni a l’USEE ni a l’Aula d’acollida, entraven a l’aula per demanar un tast de la preuada menja... Havíem fet curt! Qui ens ho havia de dir!
LA RECEPTA
Ingredients
4 patates (Amèrica)
2 moniatos (Amèrica)
150 gr. de sucre (Àfrica)
500gr. d' ametlles (Pèrsia)
300 gr. pinyons (Mediterrani)
150 gr. coco (Índia)
5 cullerades xocolata (Amèrica)
2 ous (Xina)
Un toc d' escalfor (aquell dia el va posar la Mari)
1r – Rentar-se les mans .
2n - Pelar les patates i els moniatos bullits .
3r - Xafar-les amb una forquilla .
4r - Posem junt : les ametlles , les patates , els moniatos i el sucre .
5è - Les barregem i fem pilotetes .
6è - Les pintem amb la clara d’ou .
7è - Posem els pinyons , el coco o la xocolata .
Si voleu veure més treballs dels alumnes del aula d'acollida i el grup de tercer d'instrumentals, podeu visitar la seva pàgina web
Si voleu veure més treballs dels alumnes del aula d'acollida i el grup de tercer d'instrumentals, podeu visitar la seva pàgina web
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada