22 de desembre del 2010

EDITORIAL 13

Roger Hoyos
Director

Aquest trimestre estrenem Consell Escolar. Vull donar la benvinguda als nous membres: les alumnes Laura Izquierdo i Natàlia Cano, les mares Asunción Belmonte i Alícia Ribas, les professores Àngels Serrano, Carme Puyuelo i Elvira Fernández i l’auxiliar administrativa Natàlia Pons. M’agradaria remarcar l’alt nivell de participació que s’ha donat en aquestes eleccions, especialment en el sector d’alumnat, on es van presentar nou candidats/es per a cobrir dues vacants!. Aquest fet, juntament amb la vitalitat del Consell de Delegats/des del centre i la participació dels seus membres en la Jornada de delegats/des de classe organitzada pel Consell Escolar Municipal, crec que demostra un fet molt positiu: l’increment de la implicació del nostre alumnat.

Sense convivència no hi ha ciència. Un bon clima de convivència on tothom se senti respectat i valorat és el millor adob per fer créixer la formació i l’èxit educatiu de l’alumnat. Fruit d’aquesta reflexió, el Claustre de professorat, en la seva darrera sessió, va acordar donar prioritat a les accions de promoció de la convivència en el centre. No partim de zero, tenim l’experiència de la mediació escolar. Per a aquests dos trimestres que vénen, ens hem proposat treballar intensament en aquest sentit i per això comptem amb l’impuls d’una comissió específica que, amb la participació de tots els sectors, té per objectiu elaborar un “Pla de Convivència” que ens permetrà aconseguir fites més altes d’èxit escolar i de satisfacció professional. Endavant doncs!

Diuen que el número tretze porta mala sort. Segons com es miri. Tretze números seguits d’una revista escolar trimestral com la BISCUTER suposa més de quatre cursos de dedicació continuada i, per la quantitat, qualitat i varietat d’articles, sens dubte, un èxit. Vagi per endavant el meu reconeixement a totes les persones que el fan possible. És una bona sort comptar amb tots/es vosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada