22 de desembre del 2010

ESPORT EXTRAESCOLAR A L’INSTITUT

Núria Riera
Professora d' Educació Física



Aquest curs serà el sisè que el nostre institut esta dins del Pla Català de esport a l’escola, un pla que va engegar la Secretaria General de l’esport amb el departament d’educació per promoure les activitats esportives extraescolars en els IES. Això vol dir que fa sis anys que en horari extraescolar es fan  activitats esportives de forma continuada o bé puntual.
Aquest curs les activitats realitzades de forma continuada son:

  • Korfbal: Hi participen 20 alumnes (infantils 2n d’eso i cadets 3r d’ESO) tant un com l’altre ja en començat la lliga catalana  en les seves respectives categories
  • Tennis Taula: hi participen 4 alumnes (2n i 3r) i estan participant en una competició que organitza la federació catalana de Tennis taula. En el 2n trimestre es participarà en un competició en diferents clubs del Barcelonès Nord.
  • Natació: hi ha previst començar al gener si aconseguim que hi hagi un grup mínim de 6 alumnes participants

També organitzarem algunes activitats puntual com ara:
  • Partits amistosos entre 1r, 2n de batxillerat i 1r Cicle   formatiu tan de futbol com de basquet  a les 14:30h  (un o dos dimecres al mes). Amb la col.laboració d’un ex-alumne com a arbitra, Juan Camilo Bolivar
  • Durant el 2n trimestre s’organitzarà el Torneig Sant Jordi de basquet, futbol i tenis taula a l’hora de l’esbarjo tres dies a la setmana i es lliuraran el premis el dia de Sant Jordi, amb la col•laboració dels dinamitzadors del centre.



Dinamitzadors: Enric Cardelo (2n batx.), Elena Orts, Claudia Arlà i Josep Cadenillas (1r de batx.)
Coordinació activitats esportives extraescolars: Núria Riera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada