17 de desembre del 2019

PROJECTE TECNOLOGIES DIGITALS PER L'APRENENTATGE

José Piqueras
Professor de tecnologia

L'alumnat de 3r d'ESO, a la matèria de tecnologia, i l'alumnat de 4t d'ESO, a l'optativa CAE-TIC, participen al Projecte Tecnologies Digitals per l'aprenentatge (TDA), un programa d’innovació pedagògica que vol estimular la capacitat d'aprenentatge, les habilitats personals i l'èxit escolar dels estudiants per tal que puguin expressar-se en el món digital.
Amb aquest projecte, a més d'aprendre i dissenyar amb tecologies digitals, l'alumnat potencia les habilitats per pensar creativament, raonar sistemàticament i treballar en col·laboració

El desenvolupament cognitiu del pensament computacional es pot transferir a altres matèries de l’ESO, de la mateixa manera que l’anglès ha passat de ser una matèria d’estudi separada a convertit-se en la llengua vehicular per impartir altres assignatures. Així com se li demana a uns estudiants que facin una presentació d'una temàtica emprant el Power Point, també se'ls pot proposar que confeccionin una App d'aquella temàtica.

Si cliqueu aquí, veureu una de les aplicacions creades per l'alumnat: Remind, una eina que, destinada a persones amb alzheimer, ajuda a exercitar la memòria d'una manera divertida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada