17 de desembre del 2019

PROJECTE GEP

Redacció

El nostre centre forma part del Grup d’Experimentació per al Plurilingüisme (GEP). Es tracta d’un grup format per escoles i instituts que impulsen l’aprenentatge de les llengües -en el nostre cas, bàsicament l'anglès- mitjançant activitats i matèries no lingüístiques.

La durada del programa és de tres cursos escolars. Durant aquest temps, docents dels centres participants amb una acreditació suficient de coneixements de llengua estrangera reben formació sobre enfocaments CLIL i ÉMILE (aprenentatge integrat de contingut i llengua estrangera en anglès i francès, respectivament). Els equips directius, al seu torn, reben orientacions per a la implementació del programa en el centre, el disseny d’un pla d’acció i l’elaboració d’una memòria final.

En el cas del nostre institut, dues professores de biologia i tecnologia, la Marta Garcia i la Raquel Vallejo, participen a la formació i ja estan posant en pràctica diverses activitats i dinàmiques amb l'alumnat en aquesta llengua estrangera. Si cliqueu aquest enllaç, podreu veure com alumnes de 4t d'ESO han treballat la divisió cel·lular en anglès.

Aquest any, a més a més, tenim la sort de comptar amb la Jill, una assistent de conversa d'Estats Units que estarà tot el curs amb nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada