17 de desembre del 2019

ARRIBA EL NADAL, UNA BONA ÈPOCA PER REPASSAR TOT ALLÒ FET

Cèsar Caparrós
Director

Arriba el Nadal i, amb ell, el canvi d’any. És una bona època per repassar tot allò fet i tot allò que volem fer.

Amb aquesta intenció, hem fet una Biscuter on recollim alguns dels projectes que desenvolupem i desenvoluparem en el nostre @institutmvm al llarg del curs 2019-20. Tots aquests projectes, a més, els compaginem amb una pràctica docent pensada i dissenyada per afavorir l’alumnat.


Com a director, és una responsabilitat enorme facilitar i coordinar tot aquest conjunt d’accions.

Sabem que no podem recollir totes les bones pràctiques i accions que desenvolupem en el nostre dia a dia; per aquest motiu, també us animem a seguir les nostres xarxes socials i el nostre Nodes (o pàgina web que recull el dia a dia del centre).

En aquest número trobareu informació sobre el programa de mobilitat que oferim a l'institut, el programa d'innovació pedagògica Generació Plurilingüe (GEP) del qual formem part, els projectes impulsats des de la metèria de filosofia, el projecte de Tecnologies Digitals per a l'Aprenentatge que realitza l'alumnat de 2n cicle d'ESO, la competició First Lego League a la qual participem per segon any conseutiu, les accions dutes a terme des de la Comissió de Coeducació i la gran tasca realitzada a través del Pla d'Acció Tutorial, entre altres continguts interessants.

El professorat i PAS ens proposem continuar treballant per assolir els objectius marcats a inici de curs. Com a persona i com a Director demanaria a tota la comunitat educativa que, entre tots els bons desitjos pel 2020, també demanem ser millors persones i empàtics abans d’actuar; si ho fem, tot anirà millor i podrem arribar més lluny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada