10 d’abril del 2014

VISITA A LA DANONE

Sara Cutillas Cansado

1r de Batxillerat

El passat dimarts 21 de gener de 2014 tots els alumnes de batxillerat  i els alumnes de cicles  que estudiem economia de l’empresa vam fer una visita a la fàbrica Danone de Barcelona de Parets del Vallès.

Allà vam ser rebuts per una noia i un senyor que ens van explicar el funcionament de la fàbrica. Primer rebien en un camió la llet acabada de munyir de les vaques i la fruita que acabaven de recollir. Tots aquests productes eren examinats a la fabrica i allà eren desintoxicats de qualsevol paràsit. A continuació posaven els iogurts en els seus envasos, amb la llet i després els deixaven fermentar durant 24 hores. Els iogurts amb fruita no els podien deixar fermentar amb la fruita, ja que es faria mal bé, per tant afegien la fruita posteriorment. Segons si el iogurt era Vitalínea o no la llet que li posarien seria desnatada o sencera. A continuació ens van posar dos vídeos, que fa uns anys van ser els anuncis que patrocinaven la marca Danone. Seguidament ens van fer posar-nos una bata i un barret i vam començar la nostra visita per la fàbrica.

 A la fàbrica els treballadors havien de seguir una sèrie de normes d’higiene molt estrictes: les noies no podien anar maquillades, tots els treballadors  havien de portar  barret per tal de que no caiguessin pels als productes i si portaven barba havien de portar-la tapada, els que ho necessitaven havien de dur unes ulleres especials no les de vidre normals, ja que era perillós que caiguessin vidres als productes, també estava prohibit posar-se perfum.

A continuació vam tornar cap a la sala inicial on ens havíem reunit primerament i ens van donar a tastar un Danonino i un Actimel i ens van obsequiar amb 4 iogurts Griego i 6 Actimels. Va ser una sortida molt interessant i dinàmica i que vam aprendre moltes coses i a més a més van sortir amb regals de productes, però trobo que la visita per la fàbrica va ser massa curta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada