10 d’abril del 2014

FESTA DEL CUB

Laura Monge
3r A ESO

El 14 de febrer, els delegats dels centres de secundària de Sant Adrià de Besòs, ens vam reunir a la biblioteca de la Mina per celebrar la festa del cub en el que havíem estat treballant anys enrere basant-nos en les nostres experiències i les d'antics delegats. En ell, esta escrit tot el que ha de fer i com s’ha de comportar un delegat exemplar.

Va ser un matí on vam poder conèixer a gent d’altres centres, i ens ho vam passar molt bé, tot i que va passar força ràpid.

No va ser com les altres trobades, aquesta va ser molt més entretinguda i lleugera. Principalment, la trobada va ser un concurs de proves diverses, com ara de mímica, de representar un videoclip musical, i moltes més, relacionades majoritàriament amb la interpretació i l’expressió oral. Havíem de competir tres grups diferents, en cada grup estavem barrejats amb els altres centres.

Va ser una bona experiència tot i que no ens van donar l’esmorzar, com havien dit que farien, a més a destacar que era una “festa”, i va ser més tipus trobada, i dels altres centres no van acudir els antics delegats que havien participat en el cub, només els del nostre centre.

I també ens van presentar, como si fos una estrena, el vídeo on es recull la història d’aquest cub: les diferents trobades, les idees principals que es poden trobar en les cares del cub.

No us el perdeu:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada