10 d’abril del 2014

CARNESTOLTES 2014

José Luis Gonzalvo
Coordinador d'activitats

Un any més el nostre institut va celebrar la festa de Carnestoltes. Una festa que és fruit del treball conjunt de bastants alumnes. Una festa que, si és un èxit , el mèrit és vostre; de tots aquells que la heu fet possible.

Per una part els alumnes que es presenten al concurs de disfresses; sense ells no seria Carnestoltes. Els delegats i delegades que van recollir les inscripcions a les seves classes.

Per altra part les persones que fan de jurat. En tot concurs cal algú que valori la qualitat del que es presenta.

També el bar, organitzat pels alumnes de quart. El bar afavoreix un ambient de festa però requereix la seva preparació i el seu esforç.

Les alumnes que van decorar el gimnàs i van preparar els seients. No és el mateix un gimnàs ben guarnit que un gimnàs pelat.

Els que van col·laborar amb el control del so. Sense ells seria molt difícil sentir als presentadors, la música, les cançons ....

Els alumnes de quart i de smix que van presentar la festa. Gràcies a ells havia un ordre d’actuacions i sabíem el que venia desprès de cada actuació, a cada moment.

I tots aquells que potser no es van presentar al concurs ni van cantar però si que es van disfressar i van donar un ambient divertit al centre.

Si el Carnestoltes 2014 es va celebrar a l’ institut i va ser un èxit es gràcies a molts de vosaltres. I sinó mireu les fotos:
Carnaval 2014

Els guanyadors van ser:

Categoria de més joves

1r premi per: Joan Hernando i Victor Izquierdo. (1r d’ESO) Els músics prehistòrics.

2n premi per Maria Lladó i Elena Fernàndez ( 2n d’ESO) Les abelles.

Categoria de més grans

1r premi per Alex González ( SMIX) El guitarrista indignat.

2n premi per Estefania Álvarez, Tamara Robellat i Ana Martín (4rt d’ESO) Animals de la selva.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada