17 de març del 2016

EL KORFBAL CONTINUA AL MONTALBÁN

Antoni Vélez Barajas
Exalumne i entrenador UNIÓ KORFABALERA SANT ADRIÀ
https://www.facebook.com/amuntuksa/?fref=ts



Aquest curs escolar 2015-16 les activitats de korfbal en horari extraescolar han continuat actives de nou en col·laboració amb la UKSA, l’equip de korfbal de l’institut i de la ciutat de Sant Adrià.

Els alumnes del centre participen en dos equips en la categoria infantil, dins de la Lliga Catalana de Korfbal d’aquesta edat. Els partits es juguen els dissabtes al matí en jornades de concentració, això vol dir, que cada equip juga de 2 a 3 partits de 20 minuts cadascú en modalitat de 4x4 durant el matí de dissabte.

Si entrenen prou bé i el seu esforç es recompensat, tindran la possibilitat de disputar les finals nacionals amb equips de tota Catalunya. A més, aquest any també la selecció catalana participa en tornejos internacionals, i els jugadors i jugadores de la UKSA tenen la possibilitat de poder vestir la samarreta de la selecció catalana i viatjar per Europa coneixent altres països.

A més, l’equip sènior de la UKSA continua sent format en la seva majoria d’exalumnes o alumnes de l’institut, jugant a la tercera divisió sènior de Catalunya.

15 anys de korfbal

Aquest mes de febrer de 2016 la UKSA i per tant les activitats extraescolars de korfbal celebren els seus 15 anys de vida. És doncs, una activitat no només consolidada sinó que també ja forma part de l’adn del Montalbán, així com de la ciutat. Els reptes de cara als següents anys és consolidar encara més les categories dels més petits, i fer que l’equip sènior sigui encara més competitiu per encarar els grans reptes que té per endavant.

Podem estar d’enhorabona per aquest 15 anys de korfbal a l’institut, un esport i un club han sabut combinar l’esport, l’educació en valors i el món associatiu al voltant d’una entitat com és el nostre petit gran club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada