18 de desembre del 2012

GIMCANA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Miguel Ángel Baeza
Professor de Cicles Formatius

Els alumnes del cicle formatiu de SMIX del nostre centre van participar el passat dijous 22 de novembre a la gimcana contra la violència de Gènere. La gimcana va tenir lloc al Poliesportiu Ricart a les 11 del matí. Durant més de 2 hores, els nostres alumnes van participar amb entusiasme en les diferents activitats.

El pavelló estava dividit en quatre zones: zona de visualització de vídeo, zona de joc de l’oca, zona de pintat de punts de llibre i zona de gimcana. Totes quatre zones comptaven amb unes dinamitzadores que en tot moment van saber engrescar i motivar els nostres alumnes.

Cal destacar la prova de la gimcana on els nostres alumnes, en parelles, havien de simular un dia quotidià d’un matrimoni: fer el llit, portar el nadó a la guarderia, anar a la feina, fer la colada, preparar el sopar…Els dinamitzadors guiaven als joves matrimonis durant les seves tasques i a més, els cronometraven. Els guanyadors de la gimcana van ser el Miguel Ángel i el Muhammad, alumnes de 1r curs.

Els professorar acompanyant, la Lina i el Miguel, també van participar a petició dels alumnes a la gimcana. Allà van poder demostra la bona compenetració en la simulació del dia quotidià.

Donar les gràcies als dinamitzadors per la seva paciència i als nostres alumnes per la seva implicació en les activitats i pel seu bon comportament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada