23 de març del 2018

LA PROMOCIÓ COM A RECULL D'ALLÒ QUE FEM

Cèsar Caparrós
Director

 Aquestes darreres setmanes, l’@institutmvm ha organitzat una sèrie d’activitats, entre elles la Jornada de Portes Obertes, per mostrar el centre i explicar el nostre projecte educatiu a l’alumnat i a les famílies interessades en l’oferta d’Educació Secundària Obligatòria a @AjSantAdria.

Així mateix, a la tornada de les vacances de Setmana Santa, l’@institutmvm farà una sèrie d’accions per presentar l’oferta d’estudis postobligatoris (Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mig i de Grau Superior de la branca d’informàtica) que tenim al nostre centre.

Tots aquests esdeveniments han servit, entre moltes altres coses, per recollir i plasmar, en una presentació de diapositives, totes les bones accions que fem al Manuel Vázquez Montalbán.

Els comentaris rebuts, tant de l’alumnat com de les seves famílies, són molt positius. Ara ens resta esperar que, en el procés de preinscripció i matrícula, les famílies del municipi optin per aquest institut que a més de tenir uns indicadors externs molt bons, un ambient de treball molt agradable, compta amb un claustre implicat en el que volem construir: un alumnat competent, format i compromès amb en el seu entorn immediat.

Descansarem per seguir treballant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada