30 de juny del 2017

TALLER DE "CUINA SENSE PARES"

Jordi Carles Inglès
Tutor de 3r ESO

Com ens podem alimentar d'una forma saludable? És difícil preparar àpats complets i equilibrats? Aquestes van ser algunes de les preguntes que es van fer els alumnes de 3r entre els dies 15 i 16 de juny durant la realització del taller "Cuina sense pares".

Després de repassar amb Núria, la dietista del taller, els conceptes bàsics d'una alimentació saludable i equilibrada, els nois i noies es van posar el davantal i van elaborar un àpat complet de tres plats: amanida "pallaso", salmó amb salsa tàrtara i postres (iogurt amb melmelada). No els va caldre encendre el foc, amb el microones ja hi va haver prou!!. Al final, àpat de família per degustar el menú.

Ara, quan hagin de preparar-se ells sols el menjar, ja saben on poden trobar receptes senzilles, completes, variades i, sobretot, saludables: cuinasensepares.cat. Ah! i, a més, ja tenen davantal i embut per reciclar l'oli usat.


El taller ha estat realitzat per Itinerart amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de la regidoria de Medi Ambient i Salut Pública de l'Ajuntament de Sant Adrià

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada