28 de juny del 2012

SANT JORDI 2012. UNA DIADA PLENA DE NOVETATS

José Luis Gonzalvo
Coordinador d'activitats

Un any més hem celebrat Sant Jordi al nostre institut. Encara que ha estat molt semblant als darrers anys hem comptat amb activitats noves i participacions importants d’alt nivell.

Per una part ,el decorat de l’escenari a càrrec dels alumnes de primer i segon d’ESO amb la idea i creació de la nostra professora de plàstica Bea. L’acte central va estar presidit per un original gran drac de fons i una rosa al terra de la tarima.

Un altra novetat van ser les actuacions musicals que van preparar alumnes de 1r, 2n i 4rt d ‘ESO amb la direcció de la professora de música Pilar.  També van col•laborar alguns alumnes tocant diferents instruments musicals: violí, violoncel, flautes, piano...

I si encara era poc es van estrenar algunes petites animacions en vídeo relacionades amb la llegenda de Sant Jordi per part dels alumnes de 4rt d’ESO ,que fan l’optativa d’informàtica. Evidentment amb l’assessorament del professor d’informàtica Miquel Angel. Des de l’aula d’acollida també ens vam fer una presentació en vídeo de diferents herois de llegenda dels diferents països representats a l’aula.

La participació en el concursos literaris no va ser de les més nombroses , van quedar alguns premis deserts, però sí cal destacar la qualitat de les obres presentades i l’ interès mostrat  en l’acte.

Sant Jordi 2012
I no queden aquí les novetats d’aquest any; també es va fer la experiència d’intercanvi de llibres , tant per part d’alumnes com de profes. No volem renunciar  a una de les tradicions d’aquesta diada : el llibre com a símbol d’amistat, de compartir, de cultura, de tradició.

Els diferents actes i activitats d’aquest dia van estar fruit del treball i dedicació de molts de vosaltres :profes i alumnes. Des de el treball dels presentadors, el bar, els participants als concursos, el saber estar dels assistents a l’acte, els tècnics  de so i vídeo, els músics, els cantaires, els alumnes de plàstica amb el decorat, els profes que han fet de jurat i han animat als alumnes a la participació, el personal de serveis atents a les necessitats que puguin sorgir,la preparació i muntatge de les diferents exposicions ... i també a l’AMPA del centre que va col•laborar, com cada any ,amb la seva aportació econòmica per al premis i les roses.

Gràcies i felicitats a tots els que heu fet possible la celebració de Sant Jordi 2012.

Fins l’any que bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada