27 de juny del 2014

VIATGE FINAL D'ETAPA 4t ESO 2014

Roger Hoyos
Coordinador de 4t

L'alumnat de 4t ha arribat al final de l'etapa i, per acomiadar-se, ha realitzat un viatge a Itàlia. No ha estat fàcil però, al final, tot ha sortir molt bé. Mireu les fotos clicant la imatge del lleó.

Han participat 38 alumnes acompanyats pels seus tutors Carme Puyuelo, Sílvia García, Loli Pérez i Roger Hoyos. L'agència de viatges ens ha proporcionat una guia (Loli), dos conductors (Jaume i Francesc) i una acompanyant (Susi). El viatge d'anada va ser en autocar des de Sant Adrià fins a Pisa i el de tornada en vaixell de la companyia Grimaldi des de Civitavecchia fins a Barcelona.

Durant el viatge hem visitat Pisa, Lucca, Montecatini, San Gimignano, Siena, Florència i Roma. Podeu consultar l'itinerari en aquest enllaç.

A Pisa hem visitar la Piazza dei Miracoli, amb el Campanile, el Duomo i el Baptisteri. A Siena el Duomo i la Piazza del Campo. A Florència la Galleria dels Uffizi, el Museu de l'Accademia, el Duomo i el Ponte Vecchio. I a Roma, el Coliseu i la Fontana di Trevi.

El viatge va anar precedit d'unes quantes accions: la tria de la destinació, la venda de "polvorons" i bombons, l'organització de bars, la formació dels grups i dels seus responsables, les reunions amb les famílies... i el projecte de recerca que va permetre el contacte previ amb els llocs a visitar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada