20 de juny del 2013

TROBADA DE DELEGATS I DELEGADES

Jordi Lladó
3r ESO

Aquest any la trobada de delegats de St Adrià es va situar al Polidor d’aquesta mateixa ciutat i va ser celebrada el divendres 3 de maig.

Van venir bastants delegats tot i que no hi van aparèixer tots. Els nois /noies que van assistir eren dels següents col·legis: El Sant Gabriel, IES Fòrum i el Montalbán. Tot i que també es va convidar a l’Amor de Déu, que havia vingut a trobades anteriors, i al Túrbula; van optar que era millor no participar.

La trobada va començar amb una roda de noms i jocs per conèixer els altres delegats, tot seguit es van separar els alumnes per grups i va començar la feina. Eren activitats bastants senzilles on s’havia de donar la teva opinió sobre la posició, funcions, deures...que té un delegat. Tot i això es podia fer pesada l’activitat si et feia vergonya perquè es podia fer llarga. A les onze es va fer un descans de mitja hora i vam continuar amb les activitats. Un cop acabades vam fer una posada en comú de les conclusions de cada grup.

Tot aquest treball tenia com a gran objectiu el confeccionar una guia que ajudi als delegats i delegades de cada classe i centre de Sant Adrià a saber quines són les seves tasques, drets i deures ; i també ser reconeguts per la resta de companys i professors.

Per últim es va triar el model de guia que semblaria més adient en paper per repartir al centres i als companys.. Després de donar diferents opinions, propostes, suggeriments...es va triar ,per majoria, una guia de paper en forma de cub que arribarà al centres i a les classes a principi del curs vinent.

Un punt que va quedar pendent es com fer la festa per presentar aquesta guia a la resta de persones dels nostres centres: companys, profes, pares, consells escolars, educadors... Aquesta serà una tasca que haurem de pensar i concretar ja pel curs vinent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada