30 de març del 2012

CONCURS DE POSTALS DE NADAL

Bea Marcos i Carmen Andújar.
Departament de Visual i Plàstica.

Durant el passat Nadal vam guarnir l'institut amb treballs realitzats pels nostres estudiants. Aprofitant l'ocasió des del departament de Visual i Plàstica vam convocar una vegada més el concurs de postals entre els nostres alumnes.

Vam demanar que les postals a més de captar l'esperit nadalenc donessin una nova visió de la tradició, cercant resultats innovadors i originals. Els resultats van ser d'allò més diversos, donant algunes solucions molt típiques, d'altres més divertides però totes ben nadalenques.

El concurs es va dividir en dues categories, escollir els guanyadors de cadascuna va ser tasca difícil ja que hi havia força competència. El guanyador de primer de l'ESO, Iván Cortés es va imposar als seus companys per la seva notable creativitat i imaginació, captant en una sola imatge tota una divertida i original història protagonitzada pel Pare Noel i un ninot de neu:

De Premiats concurs postals de Nadal 2011

Per la seva part en la categoria dels grans va guanyar Laura Izquierdo amb la seva demostració de diverses tècniques pictòriques amb un brillant i molt treballat resultat.

De Premiats concurs postals de Nadal 2011

Des de l'Institut i més concretament des del departament de Visual i Plàstica agraïm la participació i convidem als nostres alumnes a participar en noves convocatòries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada