26 de març del 2010

PER CARNAVAL, TU SÍ QUE VALS

José Luís Gonzalvo (Coordiandor d'activitats)

El divendres 12 de febrer vam celebrar , al matí, la festa del Carnestoltes.
Es va realitzar un concurs de disfresses on podien participar tots els alumnes que volguessin ,tant a títol individual ,com de grup en forma de comparsa. Hi havia dues categories; una per primer cicle de ESO i un altre  per els grans; 3r, 4t de ESO, batxillerat i cicles d’informàtica.

Es van realitzar 21 actuacions en total. Els guanyadors van ser: per primer cicle Tadeo Paiva Ramondetta que ens va oferir un ball de Mikel Jackson i Joana González Van Der Laan amb una disfressa d’estruç molt original. A la categoria de grans els guanyadors van ser: la comparsa de 4t B amb vestits de “ Charlestone” i Pau  Hernando Caro que semblava una autèntica professora de física i química.

La festa d’enguany va estar aprovada i dissenyada des del consell de delegats/des del nostre centre i posteriorment valorada per les classes. A la reunió de delegats/des, posterior a la festa ,es van recollir les valoracions fetes a les classes i va sortir amb molt bona nota. Entre 8 i 9 sobre 10. Els aspectes que més van agradar són la música i el bar. Coses que cal millorar són la participació de més gent al concurs de disfresses ,ser més endreçats  i no tirar coses al terra.

Es va valorar molt positivament el treball dels alumnes de quart ; tant per la preparació del bar, com per  la presentació del concurs, la decoració del gimnàs, la recollida i la neteja al final de la festa...

Són d’aquestes festes on la participació compta molt.

Per això diem :
Per Carnaval tu sí que vals.
Biscuter 11 Carnestolte
Clica la foto per veure'n més

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada